Verstopping Den Haag

Heeft u een verstopping in de riolering? Dit is ontzettend vervelend, maar gelukkig kunt hiervoor direct de hulp inschakelen van een specialist van ATF Loodgieter & Onderhoud in Den Haag. U kunt voor nog veel meer problemen met uw riolering in Den Haag onze hulp inschakelen: verstoppingen in allerlei leidingen, camera inspectie, rioolreiniging, rioolonderhoud, ontstoppen door middel van hoge druk of vacuüm zuigen, rioolreparatie, rookdetectie en meer.

Riolering: onderhoud bespaart kosten

Goed onderhoud aan uw riolering is belangrijk. Een slecht onderhouden riool kan sneller verzakken, scheuren, breken en verstoppen. Deze problemen wilt u helemaal niet meemaken, dus zorg daarom voor een regelmatige onderhoudscontrole. Wij kunnen u daarin bijstaan in de regio Den Haag. Bent u benieuwd naar de huidige staat van de riolering, dan kunt u onder meer kiezen voor een rioolinspectie, al dan niet met camera. Hierbij kunnen we aan de hand van scherpe beelden de staat van uw riolering in kaart brengen en hier eventueel op handelen. Maak kennis met onze overige diensten:

  • Rioollekkage lossen we effectief en gericht op, waardoor de overlast beperkt blijft
  • Rioolreparatie- of renovatie: klein herstel of vervanging van delen van het riool
  • Aanleggen en vervangen van het riool
  • Ontstoppen afvoer toilet, keuken, badkamer of riool

Ervaart u overlast in de vorm van een moeizaam doorlopende afvoer, rioollucht in huis of een borrelend geluid bij het doorspoelen van de keuken of het toilet? Wacht niet te lang en schakel ons in!

Riool repareren

Bij het repareren van uw riolering komt meer kijken dan alleen even een buisje vervangen. Zo moeten er bijvoorbeeld graaf- en grondwerkzaamheden worden gedaan, uw vloer moet opgebroken worden, oude leidingen worden gesaneerd, vloeren storten, er zijn graafvergunningen nodig en alles moet weer opnieuw worden bestraat en beplant. Kortom, echt een klus voor een professioneel rioleringsbedrijf.

Riolering allround service bij een verstopping

Heeft u al te maken met problemen in de riolering óf heeft u een vermoeden dat er in de toekomst overlast kan ontstaan? Wij zijn er in elke situatie. Acute problemen lossen we zo snel mogelijk voor u op, maar ook voor de aanleg of renovatie van het rioolstelsel is ATF Loodgieter & Onderhoud uw partner. Wilt u direct een afspraak maken? Dan kunt u bellen met ons nummer 070 - 207 50 98. Ook kunt u het contactformulier invullen voor een offerte of prijsopgave.