Verstopping in Den Haag

Een verstopping in uw riolering in Den Haag is ontzettend vervelend. Er zijn allerlei manieren waarop u kunt merken dat er een ophoping is: uw toilet spoelt niet meer door, de gootsteen en het doucheputje laten geen water meer weglopen en uw wasmachine werkt niet meer naar behoren. Als u deze problemen tegelijk heeft, is er hoogstwaarschijnlijk sprake van een flinke verstopping. Gelukkig kan de Rioolgroep uit Den Haag dit snel en vakkundig voor u oplossen.

Verstopping voorkomen? Dat kan!

Een verstopping kan voorkomen worden. Niet altijd, maar er zijn verschillende maatregelen die u kunt nemen om het risico van een verstopping tot een minimum te beperken. Kijk hieronder naar een aantal tips van onze rioolspecialisten, waardoor de kans op een verstopping zo klein mogelijk wordt gehouden:

  • Spoel geen vetresten, verfresten, etensresten of andere vormen van afval door uw toilet.
  • Gooi geen maandverband, luiers of tampons in uw wc, maar zet een afvalbak in naast uw toilet en gooi het afval daar in.
  • Haal haren uit het doucheputje en gooi het weg, in plaats van het siffon losdraaien en de haren alsnog door het riool spoelen. Veel haren kunnen zorgen voor een verstopping.
  • Volg de aanwijzingen op de verpakkingen van een ontstoppingsmiddelen. Verkeerd gebruik kan een verstopping alleen maar erger maken!
  • Gebruik niet teveel wc-papier, want heel veel toiletpapier kan een verstopping veroorzaken.

Krijgt u ondanks de voorzorgsmaatregelen toch te maken met een verstopping? Wij helpen u graag!

Verstopping laten oplossen

Een verstopte afvoer of riolering zorgt zonder twijfel voor overlast. Laat dit oplossen door Rioolgroep. Voor een afspraak kunt u direct bellen met 070 - 701 01 19Wij werken effectief en snel.