Rioolreparatie in Den Haag

Is uw riolering in Den Haag aan vervanging toe of moeten er bepaalde delen gerepareerd worden? Geen enkel probleem voor de rioolspecialisten van de Rioolgroep in de regio Den Haag. Een kleine reparatie of een complete renovatie, wij zijn er op voorbereidt en in gespecialiseerd!

Een riool kan heel makkelijk kapot gaan, een verstopping is zeker niet het ergste wat kan gebeuren. Vaak wordt er slecht onderhoud gepleegd en daardoor verslechterd de toestand van een riolering. Een verstopping wordt één van de vijf keren veroorzaakt door een probleem met de gehele constructie van uw riool. Kortom: er moet rioolreparatie worden uitgevoerd.

Rioolreparatie door uw vakman

Bij het repareren van uw riool komt meer kijken dan alleen even een buisje vervangen. Zo moeten er bijvoorbeeld graaf- en grondwerkzaamheden worden gedaan, uw vloer moet opgebroken worden, oude leidingen worden gesaneerd, vloeren storten, er zijn graafvergunningen nodig en alles moet weer herbestraat en beplant worden. Kortom, echt een klus voor uw vakman.

Oorzaken van een kapot riool zijn onder andere: wortelgroei, roestvorming, ouderdom, spanning op het systeem, kapotte ophanging en ga zo nog maar even door. Sommige oorzaken zijn niet te voorkomen, anderen wel. Zorg dat uw riool er altijd piekfijn bij ligt, zodat u niet snel met een rioolreparatie te maken hoeft te hebben!