Ontstoppen Den Haag

Het ontstoppen van een afvoer is een vervelend klusje. Soms is het mogelijk om dit probleem zelf te verhelpen met een handmatige ontstopper. Maar vaak is deze techniek niet voldoende. U kunt voor verstoppingen in uw riolering in Den Haag direct Rioolgroep inschakelen. Onze rioolspecialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen elke verstopping voor u oplossen. Er zijn verschillende manieren om een verstopping te verhelpen.

Ontstoppen Den Haag waar en wanneer

Vrijwel iedereen met een eigen woning of appartement loopt wel eens tegen een verstopping aan. De afvoer van het het toilet of de keukenafvoer loopt niet meer door, er komt water omhoog of op meerdere plekken maakt de afvoer een vreemd geluid; het zijn voorbeelden van verstoppingen die u snel dient op te lossen. Voor riool ontstoppen in Den Haag doet u daarom een beroep op Rioolgroep. Wij helpen u aan een allround en gegarandeerde oplossing voor de meest hardnekkige rioolproblemen.

Ontstoppen Den Haag methoden

Vanzelfsprekend wilt u bij een verstopping van de afvoer of riolering zo snel mogelijk een effectieve oplossing zien. Daarvoor hebben we bij Rioolgroep diverse methoden. Wij gaan pas weg op het moment dat de verstopping volledig en duurzaam verdwenen is. Welke methoden gebruiken we om een verstopping effectief te verhelpen?

verenmachine

Een verenmachine wordt voornamelijk gebruikt bij leidingen in keukens en badkamers. Dit zijn namelijk buizen met een kleine diameter en daarvoor is ontstoppen met een verenmachine uitermate geschikt.

vacuüm

Met behulp van vacuümtechnieken kan uw riolering gereinigd worden. Een speciaal vacuümvoertuig zorgt dat uw gehele riolering compleet leeggezogen wordt. Wilt u hier gebruik van maken? Maak dan snel een afspraak!

hoge waterdruk

Voor grondleidingen en andere rioolbuizen met een grote diameteromtrek is reiniging met behulp van hoge waterdruk de oplossing. De leidingen worden door gespoeld met een waterstroom met een hele hoge druk erachter en dit zorgt ervoor dat het vuil los laat en mee naar buiten stroomt.

Ontstoppen Den Haag contact

Is professioneel ontstoppen de laatste mogelijkheid? Schakel dan Rioolgroep in. Wij zorgen voor een duurzame oplossing bij iedere afvoer- of rioolverstopping. Hierdoor ervaart u hernieuwd het comfort van goed functionerende leidingen in huis. Bel ons daarom op 085 - 106 14 39 om direct een afspraak te maken. Of ga naar onze contactpagina en vul deze in.