Riolering ontstoppen in Den Haag

Een verstopt toilet of gootsteen is ontzettend vervelend. Soms is het mogelijk om dit probleem zelf te verhelpen met een handmatige ontstopper. Maar vaak is deze techniek niet voldoende. U kunt voor verstoppingen in uw riolering in Den Haag direct Willem Bijl Rioolreiniging inschakelen. Onze rioolspecialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen elke verstopping voor u oplossen. Er zijn verschillende manieren om een verstopping te verhelpen.

Ontstoppen met een verenmachine

Een verenmachine wordt voornamelijk gebruikt bij leidingen in keukens en badkamers. Dit zijn namelijk buizen met een kleine diameter en daarvoor is ontstoppen met een verenmachine uitermate geschikt.

Ontstoppen door middel van vacuüm

Met behulp van vacuümtechnieken kan uw riolering gereinigd worden. Een speciaal vacuümvoertuig zorgt dat uw gehele riolering compleet leeggezogen wordt. Wilt u hier gebruik van maken? Maak dan snel een afspraak!

Ontstoppen met hoge waterdruk

Voor grondleidingen en andere rioolbuizen met een grote diameteromtrek is reiniging met behulp van hoge waterdruk de oplossing. De leidingen worden door gespoeld met een waterstroom met een hele hoge druk erachter en dit zorgt ervoor dat het vuil los laat en mee naar buiten stroomt.