Camera-inspectie den Haag

Als uw riolering in Den Haag niet meer naar behoren werkt en u weet niet waardoor dit komt, kunt u een camera-inspectie laten uitvoeren in de regio Den Haag. Deze techniek gebruiken onze ontstoppers als ze uw riool (beter) in kaart willen brengen en om uit te vinden waar een verstopping of verzakking zich bevindt. Ook kan zo worden bekeken waar er wortels van bomen in de weg zitten en of deze in de toekomst voor problemen kunnen gaan zorgen als ze doorgroeien. Er zijn verschillende soorten camerasystemen, want een kleine camera is niet geschikt voor een grote rioolbuis.

Hoe gaat een camera-inspectie in zijn werk?

Als er eenmaal een probleem geconstateerd is moet de oorzaak nog worden gevonden. Hiervoor kan camera-inspectie worden ingezet. Een camera-inspectie wordt uitgevoerd met een camerakop: een kleine camera met led verlichting die is bevestigd op, en wordt voortgeduwd door een kabel. Deze kabel kan ongeveer vijfentwintig tot dertig meter het riool ingeduwd worden. Tijdens de inspectie kunt u alles volgen op een laptop, u kunt dus zelf ook uw riool van binnen zien!

Als het rioolprobleem wordt gesignaleerd, bijvoorbeeld een verstopping, scheuren of verzakkingen, kan de diepte en de precieze plaats van de camera exact worden bepaald. Hierdoor weet een specialist van ATF Loodgieter & Onderhoud precies waar hij moet zijn om de complicatie te verhelpen. En omdat wij weten waar de exacte locatie is, kan het met zo weinig mogelijk graafwerkzaamheden worden gerepareerd. Dit scheelt ons onnodig werk en u heeft de financiële voordelen. Samen met een rookgenerator is de rioolcamera onderdeel van ons materiaal om een rioolinspectie uit te voeren.

Inspectie met camera uitvoeren

Wilt u ook graag de expertise van ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelen? Of wilt u graag meer weten over onze dienstverlening? Bel dan gerust. Wij zijn te bereiken op 070 - 207 50 98 of door ons contactformulier in te vullen. Waarom ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en hanteren altijd een vaste scherpe prijs.