Verenmachine Den Haag

Bent u altijd al nieuwsgierig geweest hoe rioolbuizen eigenlijk worden ontstopt? ATF Loodgieter & Onderhoud uit de regio Den Haag legt uit hoe een verenmachine nou eigenlijk in zijn werk gaat. Er bestaan verenmachines in allerlei soorten en formaten. Grote, kleine en middelgrote machines voor elke soort verstopping. De kleine en middelgrote verenmachines zijn uitermate geschikt voor afvoerleidingen van uw badkamer en keuken. De grote verenmachine kan ook ingezet worden voor wat grotere leidingen: standleidingen en toiletafvoeren. Welke soort veermachine wordt ingezet voor een verstopping ligt dus maar net aan de precieze plek.

Hoe werkt een verenmachine?

Als u een verstopping heeft in uw keuken- of badkamerleidingen is een veermachine een uitkomst. Uw rioolspecialist zal deze ter hand nemen om uw riolering in Den Haag te ontstoppen. Maar hoe werkt dit nou eigenlijk? Een verenmachine is simpelweg gewoon een flexibele veer die met de hand, of met behulp van een elektrische aandrijving door uw rioolbuizen wordt gedraaid. De veer maakt draaiende bewegingen en daardoor haalt hij het vuil van de buiswanden af. Daarna moet er veel water door de buizen gespoeld worden, zodat de viezigheid wordt weggespoeld. Er kunnen trouwens verschillende soorten veerkoppen op een verenmachine worden gezet. Voor elk type rioolbuis en elke soort verstopping wordt gebruik gemaakt van de veerkop die dit het beste kan oplossen.

Veermachine inschakelen

Als u een verstopping graag door een professional wilt laten oplossen bent u bij ons aan het juiste adres. Met een uitgebreid arsenaal aan materiaal en jarenlange ervaring kunnen wij elke verstopping verhelpen. Afhankelijk van de verstopping bepalen wij de meest geschikte methode. U kunt onze 24-uursservice bereiken op 070 - 207 50 98. Goed om te weten is dat ATF Loodgieter & Onderhoud een vast scherp tarief heeft. Geen haast maar wel graag contact met één van onze rioolspecialisten? Vul dan even ons contactformulier in.