Rioolvliegjes bestrijden in Den Haag

Ziet u de laatste tijd heel wat rioolvliegjes in uw woning? Dat is vervelend, omdat deze insecten nare ziektes kunnen verspreiden. Daarnaast wijst de aanwezigheid van deze beestjes vaak ook op een ander probleem: rioollekkage. Dat wilt u snel verhelpen! Een professional kan u hierbij van dienst zijn. In de regio Den Haag staat de Rioolgroep voor u klaar. Met een combinatie van ruime ervaring en de beste hulpmiddelen zorgen wij voor een vlugge oplossing.

Rioolvliegjes buiten het riool

Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd. De eerste benaming geeft het best weer waar u deze beestjes normaal gesproken vindt: in het riool. Als er sprake is van een rioollekkage, dan kunnen de vliegjes door het scheurtje heen het riool verlaten. In het slib dat zich bij het lek vormt, vinden de rioolvliegjes een vruchtbare plek om zich snel voort te kunnen planten. Zo heeft u al snel te maken met een heuse plaag!

Rioolvliegjes? Neem contact op

U zoekt een snelle oplossing voor de overlast van de rioolvliegjes, én u wilt het lek in de riolering laten dichten? Dan bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres. Rioolvliegjes bestrijden en rioollekkage oplossen behoren tot onze specialiteiten. Vul het contactformulier op deze website in, of bel ons op 070 - 701 01 19. We komen dan zo vlug mogelijk naar u toe in Den Haag of omgeving. We zijn u graag van dienst!