Rioolrenovatie Den Haag

Regelmatig heeft u te maken met kleine mankementen aan uw riolering, zoals lekkage of verstopping. Vermoedt u dat uw riool aan vervanging toe is? In veel gevallen is rioolrenovatie een prima alternatief. Na zo’n rioolreparatie is uw riolering weer als nieuw! In de regio Den Haag kunt u hiervoor terecht bij de ATF Loodgieter & Onderhoud. Dankzij jarenlange ervaring op dit gebied kunt u vertrouwen op de allerbeste kwaliteit en service.

Rioolrenovatie door relinen

Voor de renovatie maken onze vakmannen gebruik van een speciale riooltechniek, die relining heet. Hierbij wordt er via een put een kous in uw riolering aangebracht. Deze kous hardt uit, waardoor zich een nieuwe, stevige laag aan de binnenkant van de buis vormt. Hierdoor worden de zwakke plekken van de riolering bedekt. Uw riool kan na de rioolrenovatie weer jarenlang mee.

Het voordeel van relining

Wist u dat er een groot voordeel verbonden is aan relinen? Met deze riooltechniek wordt de riolering van binnenuit vernieuwd. Dit betekent dat het riool niet blootgelegd hoeft te worden. Dat scheelt niet alleen in de kosten, maar ook in de overlast!

Benieuwd geworden naar deze vorm van rioolrenovatie? Wilt u meer informatie, of ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier op deze website invullen, of een telefoontje plegen naar 070 - 207 50 98. In Den Haag en omgeving staan wij voor u klaar!