Rookdetectie Den Haag

Hangt er sinds kort een vervelende stank in uw woning; een geur die u niet kan definiëren? Een geur die rechtstreeks uit het riool lijkt te komen? Dit kan heel goed. Ga niet zelf op uw knieën in de kelder van uw huis kijken of u de oorzaak van de stank kunt vinden. De vieze geur kan namelijk overal vandaan komen, maar vaak is het een indicatie dat er sprake is van rioollekkage. Gelukkig weet een rioolspecialist in Den Haag van ATF Loodgieter & Onderhoud precies wat hij moet doen om dit probleem aan riolering in Den Haag te verhelpen. Dit gebeurt door middel van rookdetectie. Oorzaken van rioolstank zijn vaak scheuren of barsten in de rioolbuizen van uw rioleringssysteem. Het kleinste scheurtje kan al een penetrante rioollucht verspreiden, dus schakel snel hulp in!

Rookdetectie Den Haag Contact

Omdat rioolstank al door het kleinste scheurtje verspreid kan worden, wordt er bij het opsporen van dit scheurtje gebruik gemaakt van rook. Uit ervaring weten wij dat een camera inspectie voor dergelijke kleine gebreken niet geschikt is. We zetten rookdetectie in: een rookgenerator wordt aangesloten op uw riool. Deze blaast, met behulp van een ventilator, rook in uw rioolbuizen. Op deze manier komt er overal waar een scheur of barst in uw leidingen zit, rook tevoorschijn. En als er rook doorheen kan komen, kan er ook stank doorheen.

Rookgenerator Den Haag

Heeft u problemen met het riool zoals rioolvliegjes of een vervelende rioollucht? Bel dan met ATF Loodgieter & Onderhoud. U kunt ons 24/7 bereken op 070 - 207 50 98. Wacht niet met bellen, voorkom verdere ellende! Liever contact via de mail? Vul dan even ons contactformulier in.