Vacuüm zuigen riool Den Haag

Er zijn verschillende manieren om uw riolering in Den Haag te ontstoppen en eentje daarvan is vacuüm zuigen. Meestal wordt hiervoor een speciale unit ingezet: de vacuümwagen. Deze wagen heeft een modern zuigsysteem, waarmee elke soort verstopping zo uit de buizen van uw riolering gezogen kan worden. Heeft u problemen met uw riolering in de omgeving van Den Haag? Zorg dan dat u ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelt, want wij weten wel wat we moeten doen!

Het vacuüm zuigen gaat vaak samen met reinigen door middel van hoge druk. Het water met een hoge druk erachter spoelt de leidingen schoon en door vacuüm te zuigen wordt het vuil opgezogen. Wilt u gebruik maken van deze dienst van ons ontstopbedrijf in Den Haag? Neem snel contact op! U kunt ons altijd bereiken op 070 - 207 50 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Toepassingen van vacuüm

Vacuüm zuigen kan worden ingezet voor veel meer werkzaamheden dan alleen het leegzuigen van uw riolering in Den Haag. De techniek van het vacuüm-zuigen gecombineerd met reinigingstechniek is uitermate geschikt voor:

  • Legen en schoonmaken van boven- en ondergrondse opslagruimtes.
  • Het transporteren en afvoeren van, eventueel gevaarlijke, afvalstoffen.
  • Legen en reinigen van ledingsystemen, pijpleidingen, putten, kruipruimtes, riolen, pompputten, septictanks, gemalen, rioolkelders en silo’s.
  • Schoonmaken en legen van olie-, slib- en waterafscheiders, reinigingsinstallaties en bassins.
  • Overpompen van chemicaliën of andere producten, dit kan ook explosieveilig!
  • Het blazen en zuigen van droge stoffen, zoals bijvoorbeeld zand.